10.6.06

RECOMANACIONS

Seguint amb el repàs de coses interessants i útils que podeu emportar-vos temporalment de la biblioteca, aquest cop vull centrar-me en dos aspectes: Guies de viatge i Psicodèlia musical.

  • Guies de viatge: Entenc que la gent pugui tenir la necessitat de poseir un llibre, però una guia de viatges? Evidentment que és una cosa útil, però un cop has fet el viatge no te la tornes a mirar mai més, en el fons igual que les fotos. És per això que us animo que aquest estiu prepareu el vostre viatge a través de les guies que la biblio ens ofereix, tant si us quedeu aprop, com si us en aneu a l'altra punta de món. No vull centrar-me en cap títol però la majoria de les guies que allí hi han han estat al pais del que parlen. No us sembla maravellòs? si les oloreu encara podreu gaudir de l'aroma del lloc en qüestió...

  • Psicodèlia Musical: Reconec la meva predil.lecció per aquest típus de música tant lisèrgica. Si voleu evadir-vos una estona dels vostres mals de caps i teniu ganes de somniar, res millor que una bona dòsis de psicodèlia. Com, quan i a on és cosa vostra. Discos internacionals de gent com Captain Beefheart, Robert Wyatt, Frank Zappa, New ridders of purple sage o del gran Devendra Banhart els podeu trobar allí i és que no només de Chaianes, Shakiras i Bisbals viu l'home. Si no voleu anar tant lluny i a més voleu entendre el que us estan dient pilleu qualsevol cosa de los Planetas, en Pau Riba o els Manresans Boogie Dreams. Bon viatge!