5.8.06


LA FESTA MAJOR S'APROPA

Després de comparar el programa de la festamajorconvencianal i el de la festamajoralternativa em quedo, com sempre, amb l'última. Més endavant ja penjaré el programa més detallat que ens oferirà la ciutat per la gran festa, però no m'en puc estar de fer-vos un petit avançament.
La Festa Major Alternativa presenta un programa ple d'actes i sobretot molta música amb una línia molt continuista del que s'ha vist als darrers anys, jo ja la definira com el nostre particular soundsystem. Segueixen amb el concurs d'imitadors, que després d'en Tomeu Penya i l'Eugenio aquest any li toca al gran Albert Pla, així que nois ja us podeu anar preparant les túniques de sac de patates i la toxa de lloro... després tindrem l'onor de veure quelcom que ens preparà en Quico Palomar (membre fundador de la Fura dels Baus, actualmet lliure pensador-sensesostre) grillat com pocs. Pel que fa als concerts, jo destacaria el dancehall de Hermano L & Nyahbingi Sound System, el Hip Hop femení de BKC, el grup festiu The Solanos, el Hardcore de la Roca dels Afganistan ye-yes i l'espectacle dedicat als Clash que faran els francesos Ejectes + The Clash Cash.
De la Festa Major, la convencional, la que paguem entretots, doncs el de sempre: corre aigua, corre foc, gegants, nants i anar tirant... Malgrat tot destacaria l'exposicó d'en Brosa i els concerts de la Kinky Beat, la Trova Kung-fu i Doctor Calipso. Tots ells grups que o han estat o podrien estar a l'alternativa. Veig que els de l'ajuntament estan prenent nota, això és bo!