10.8.06


LLIBRES I MES LLIBRES
Nens afanyeuvos que a la llibreria sobreroca fan liquidació total i es treuen del damunt tots els llibres que tenen en stock. Llibres per parar un tren, des del més gran al més petit, del més bo al més infumable, d'escriptors de Best Sellers a autèntics desconeguts que han vist com la seva novel.la acabava en uns encants; tots ells a 2 Euros!!! Obren de sis de la tarda fins a les vuit del vespre, aneu-hi d'hora que de seguida es peta, agafeu un cistell i deixeuvos portar. Desde la Biblia, el Corà, el Kamasutra, cuina per diabètics, diccionaris de totes les llengües, l'apasionant mons dels simis, Hamlet, còmics de Bola de Drac, la Divina Comèdia de Dante, llibres per infants, les obres completes d'Isaac Asimov, Kafka, Pla...
La gran troballa? El llibre que recull les millors preguntes del pastagansa amb els seus relats histriònics. Mikimoto for president!
La ganga? doncs la ganga se l'ha emportat en Redu amb les obres completes de Dali, un tomo amb una edició impecable, per dos miserables ecus!
Llibreria Sobreroca, C/ Alcalde Armengou de 18-20h. Entreu per la porta petita del lateral C/ Lleida
Perdoneu, algú sap com coi està ordenat això?

1 comentari:

Anònim ha dit...

El meu germà hi va trobar també gangues però i va tornar amb la iaia i ja quedava poc d'interessant.
Maurici