1.11.06

FIRA
MEDITERRANIA

Com cada any per aquesta època fa acta de presència a la ciutat de Manresa (la nostra) l'abans anomenada Fira d'Arrel tradicional que ja des de fa uns anys s'anomena Fira Mediterrània. Una fira, com sempre, plena d'activitats al carrer, música, teatre i dansa.
Del 3 al 5 de Novembre l'oferta és molt variada, per això jo us voldria recomanar algun dels espectacles on de ben segur em deixaré caure. Tinc ganes de veure els dibuixos a terra d'en Toni Ortiz amb aquell efecte de tres dimensions tant real. Si puc passaré pels Carlins a veure al Fill del Mestre (gran cançó de Sisa) el cantautor de la Terra Ferma desgranarà les seves cançons d'arrel americana. Els Tendachënt prometent molt (després del que he llegit al llibret) Folk-rock progressiu. Com a obligació personal he de ser al concert dels Remendaos (fills bastards de Kiko Veneno i Martires del Compás). Si voleu fer un canvi de look radical no deixeu de visitar la perruqueria Sienta la Cabeza. Si sou dels que no teniu perjudicis el flamenc fusió de Las Migas al Vermell segur que no us deixarà indiferent. Bé no em vull allagar, però feu-me cas. Anoteu aquesta llista de noms estranys i deixeu-vos portar: Kristi Stassinopoulou, La Belle Image, Möondo, Kaulakau i Dr. Batonga!. Per finalitzar res millor que una racció de bolets amb el solsoní Roger Mas.
+ Info a: http://www.tradifiramanresa.com/ no deixeu d'utilitzar el seu planificador de la fira, sens dubte una eina molt útil.