13.4.07

MEDENTZ, ANTONIA FONT, ROGER MAS...
(on sino? al Sielu)

Seguim parlant sobre la programació musical d'aquest mes d'abril a la nostra ciutat. El Sielu ens ha preparat un mes farcit de música de la bona. Feia temps que no veia un cartell tant complet en un sol mes. Van arrancar el dia 5 amb els Ti Ti que fan música senagalesa, el dia 6 varen passar per la sala els rockers Tierra de Angeles. I avui mateix (divendres dia 13) arriba a la nostra ciutat el que jo des d’ara ja considero un dels millors concerts que es podran veure a Manresa aquest any. Els Mendetz que amb els seu post-casio-punk ompliran amb els seus ritmes ballables la sala gran del Sielu. No us els podeu perde! El dia 14 fidels a la llarga tradició de la sala programen jazz. Aquest cop és el torn de Giulia Valle Group. El divendres 20 uns fixes a les nostres terres, Los Mejores i les seves versions. Grans records tinc d'aquesta banda, diversióa assegurada. Ah! i el dissabte 21 un altre concertàs els Antonia Font amb el seu Pop gal·lactic i surreal. Cal anar-hi, ja que són un dels grans grups de l’escena Catalana, no deixeu escapar les seeves lletres, però tampoc que cal que perdeu el temps en entendre-les.

Els amics del club de la cançó, com sempre fidels a la seva data, lúltim dijous de cada mes a les 22h. ens porten l’Imma Serrano.El Dijous dia 26 insisteixen amb el jazz, aquest cop amb el “combo” Manresà Jazz Promoció Reunion. Sabeu quan costa l'entrada per aquest concert? no? segur? Doncs 1 miserable Ecu! No hi han excuses per deixar-se caure pel Sielu aquest dia.

Per acabar el mes, res millor que un directe d’en Roger Mas que està allargant la gira del seu disc Mística Domèstica. Un dels discs més destacats del 2005. Això serà el divendres 27.

Que us sembla tenim o no tenim activitat musical a Manresa?

1 comentari:

Anònim ha dit...

El problema de Manresa no son els concerts. El problema de Manresa es l'hambient podrit que es respira en tots els bars. Infestats de borrachos, mals rollos, baralles i atapaïment.

A més de no posar bona musica en cap d'ells, clar.

Un "fins aviat". Et vaig llegint, creu-me.