23.3.06

RECOMANACIONS


De tant en tant m'agradaria recomanar-vos algunes de les coses interessants que he descobert a la biblioteca del casino. Es tracta de coses que m'han fet vibrar, flipar, emocionar o simplement no m'han deixat indiferent, cosa que amb els temps que corren cada dia costa més. Som-hi:

Un llibre: Huye, hombre, huye (Xosé Tarrio González) No se que dir d'aquest llibre. Possiblement un dels millors que he llegit mai. Xosé Tarrio es va veure inmers en un espiral delirant, en una mena de proceso de Kafka. És la història de la seva vida escrita a les presons de l'estat. Als 16 anys ja estava al trullo per acomulació de petits delictes, un cop allà la seva vida es va complicar de tal manera que no en tornaria a sortir, si no tenim en compte les seves múltiples fugues. Xosé es va convertir de seguida en un pres FIES, catagoria que reben els presos més conflictius. Tenen un tracte inhumà, cel.les de 3 m2, només en surten una hora al dia i no tenen contacte solar... Per sort Tarrio ja es lliure i es troba amb els seus estimats: Shakespeare, Nietzsche i Vaquilla.

Un disc: EXTRMNTR (Primal Scream) Rock del segle 21. Un còctel de guitarres i màquines amb un toc de llimona àcida. Són els putos Rolling Stones del nou mil.leni. Actitut, excesos i intencitat a parts iguals. Escolte-ho a volum màxim.

Una peli: Arrebato (Ivan Zulueta) Un film que com el seu nom indica us arrebatarà. Zulueta no ha tornat a gravar mai més res després d'això, és més gairebé no ha sortit de casa seva en els darrers 20 anys. La força de les imatges, una Cecilia Rott exuberant i joveníssima, una història i uns personatges avansats als seus temps, temes tabús a l'Espanya dels 70. L'has de veure.

Cada dia se menys i menys sobre més i més.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una recomanació musical tranquila i senzilla, la web d'una banda força oblidada actualment.
www.deaconblue.com