1.4.06

ESCALADA INDOOR

A Manresa hi ha un foll que ha tingut una idea de negoci novedosa a la nostra comarca. D'acord que hi ha varia gent a la nostra ciutat, que malalts de muntanya s'han construit el seu propi rocodrom a casa (Bulder pels aficionats), però si us atançeu a la cantonada entre els carrers Pau Claris i Cintaires trobareu un petit paradís pels aficionats a la escalada.
Es tracta d'un "temple" on totes les parets, sostre inclòs, estan cobertes per preses artificials per enfilar-se i practicar aquest esport tant popular entre la gent de la comarca . Una excusa com una altre de quedar amb els amics i fer una mica el mico. El bulder està totalment equipat i disposa d'una gran colxoneta pels que gosen probar els trucs més dificils així com vestuaris. Està obert de dilluns a divendres fins a les 10 del vespre, m'han comentat que si plou, al cap de setmana, també obren. Ja ho sabeu si teniu ganes de desestressar-vos o tenir una nova visió desde les altures passeu-hi que sereu ben vinguts.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!!!interessant que hi hagi un Bulder que es veu gran i ven preparat. Només vull sapiguer, quin preu te apuntar-se per anar alguns matins a practicar una mica, i si se'm pot ensenyar algun tipus d'entrenament per guanyar força o millora de tècnica. També m'agradaria sapiguer el nom del local.
Saludos d'un andorrà que estudia a Manresa i que vol provar aquestes parets del Bulder.
AAA!!!!Ja que i sóc, farè una mica de publicitat d'Andorra i dirè que nosaltres tenim vastants rocodroms que estàn molt bé, amb gran varietat de nivells i zones d'escalada natural que estan força bé. Es tot, espero contestació d'aquí fins el dia 25 de setembre!!!!

ferran ha dit...

Bones

Si vols informació sobre el bulder el millor que pots fer és passar-hi. Se que existeixen varies modalitats: bono de 10 viatges, un abonament per un mes o la quota anual. Obren de dilluns a divendres fins a les 22h. Si plou el cap de setmana també obren.

Salut

Anònim ha dit...

Hola ! Pots mirar www.canromu.com per mes informació.