15.12.06

INVASIÓ ZOMBIE
Aquest dissabte com acostuma a ser habitual per aquestes èpoques, els carrers de Manresa s'ompliran de zòmbies consumistes que deambularan per les zones comercials de la nostra ciutat. Si voleu transformar-vos en un d'ells teniu dues opcions: posar-vos les vostres millors gales, afilar la targeta i sortir a comprar o bé participar a una performance d'acció anticonsumista de carrer que s'està gestant. Si la resposta escollida ha estat la segona, deixeu un missatge en aquest post i rebreu més informació.

1 comentari:

ziga ziga ziga zaga ha dit...

és veritat... ara que hi penso. dissabte passejant per manresa vaig veure zombies... desenes, centenars de persones que es buscàven a si mateixos mitjançant TFT's, mp3sos, botes de pell, texans estripats, amb olor de nou... mmmmm i que es reconciliàven amb la seva ànima humana comprant tiquets de la tombola de la marató... per ajudar...i per veure si els tocava algo...

però hostia. també vaig veure alguns personatges, ambm mascares blanques, amb capes, caminant a contracorrent, també eren zombies, sombies, sombiss..... compreu, compreu!!! que el mon s'acaba!!!!!!!!!!