5.5.07

SHORTBUS

Amics de les ulleres de pasta, malalts sexuals, transgresors/es i persones de ment no tancada arriba a la nostra ciutat el Shortbus. El nou film de John Cameron Mitchell. Les imatges parlen per si soles. Mireu, mireu:


Perqué després diguin que el sexe no és art i que el porno és un gènere menor.

Dia: Diumenge 6 de Maig a les 19:30
Lloc: Sala ciutat de Manresa
Preu: 5 €

2 comentaris:

Anònim ha dit...

donç trobo que es una pel·licula bastant absurda.

et possaré un exemple:

Un homosexual diu a tothom "hola, em dic tal i soc gay". Com si fos especial o algo així. Un heterosexual no diu mai la seva condició sexual. Perque sempre veiem perfectament quí es Gay i qui no ho es? . Perque els mateixos gays s'exclouen de la societat i s'intentan diferenciar, tot hi que després diuen que están discriminats.

No cal fer una pel·licula que digui "hola soc sexologa i mai he tingut un orgasme".

Nose, crec que avuí dia el cinema ha degenerat bastant, incloent en la degenració ja esmentada, també, el concepte del que és i no és art.

Avui dia cualsevol cosa es Art, sempre que hi haigui algú disposat a pagar per que se'l valori.

ferran ha dit...

Ai, amic que és art?. Duchamp a principis del S. XX va signar un urinari i va dir que allò era art. I qui li ho pot negar? Si el vols veure en tenen un a la nova Tate Gallery de Londres. Els gargots de Pollock són Art? Jo, així ho crec ja que em transmeten ira, violència, soroll, i fins-hi tot pau interior...

Una vegada algú em va dir que l'art era tot allò que no et deixa indiferent. Així que el gol del Messi és Art de vanguardia i amb majúscules!

Sóc un complet ignorant sobre el món artístic (paraula sobreutilitzada i que ha perdut tot el seu significat) però se diferenciar el que m'agrada o m'emociona i el que no.

Que en penses?

Salut en nom de l'Art camarada.