22.9.07

PROFESSORS, MAGS, VIDENTS I XARLATANS


No se si darrerament heu rebut per correu convencional uns papers petits on s’anuncien “professors” amb noms africans prometén que resoldran els vostres problemes (de qualsevol índole) immediatament. Certifiquen que posen remei a les malalties cròniques, problemes judicials i matrimonials, esbrinen secrets, curen depressions, solucionen els problemes d’impotència i un llarg etcètera. Amb un resultat eficaç, immediat i garantitzat al 100%.

Ja ho sabeu, si teniu algun d’aquests problemes i no creieu que aquests anuncis puguin ser publicitat enganyosa, aneu a veure el xaman DIJTTE per que hi posi fil a l’agulla.

Jo per si de cas no els faig mala premsa no sigui que em facin un mal d’ull!

1 comentari:

Calidoscopi ha dit...

Precisament ara que parles d'aquests sanadors tant exòtics, fa uns dies passava pel carrer de la llum (em sembla que es diu així) a Valldaura i vaig veure una botiga on hi ha una santera o almenys es fan rituals de santeria. Em va sorprendre. Però bé l'aspecte de la botiga era el d'una vulgar botiga esòterica.

Quina curiositat, com deu ser la decoració dels pisos d'aquests xamans. Deuen tenir una decoració estrafolària? M'ho estic intentant imaginar.

Manresa Calidoscopi