9.2.08

ANTONIA FONT + N'FUNKATS

Després d’un divendres de sobresaturació musical amb Yawn i Daylight al Sielu. Nothink, New day rising i Not the same al 411 i per acabar-ho de rematar Eduard Canimas al Vermell. Avui dissabte a la ciutat de Manresa tenim doble cartell: primer els Antonia Font amb l’Orquestra del Berguedà al Kursaal. Els nostres Flaming Lips particulars tornen per presentar el seu èxits arranjats de nou, ara amb el suport d’una orquestra.
.
Després de l’actuació dels Mallorquins i passada la mitjanit, podeu passar pel Vermell ja que reprenen amb força la seva programació musical i portaran el directe dels N'funkats. Amb el seu funk-jazz-fusió del bon rotllet que de ben segur faran que els vostres caps no parin de moure's amb els ulls clucs deixant-vos endur per la melodia

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No conec ningú dels que dius...
Però saps què em pica la curiositat? El concert dels The Dubliners del dissabte al Kursal.

ferran ha dit...

Marc només hi veig una pega al concert dels Dubliners: QUE NO SERVIRAN CERVESSA!!!

Àlex Gómez Ribera ha dit...

L'espai del Kursaal, amb les cadires corrents en un teatre, crec que no és l'espai adequat per molts concerts. Per exemple, coses de l'estil de lax'n busto. Suposo que és el que passa quan no es té una sala de concerts adequada a la ciutat.

Àlex