28.3.08

JOVES MANRESANS ¿?

Avui, quan anava a aparcar el cotxe m’he trobat cara a cara amb el cartell de la foto. I que voleu que us digui m’ha sobtat. No pels típics missatges indepe-oportunistes o per la maquetació simplista.

El que realment m’ha sorprès és qui hi havia darrere d’aquest panflet, ja que el firmaven Joves Manresa. Però qui són aquests que es fan dir joves de Manresa i com és que no n’havia sentit mai a parlar?. Potser és que m’estic fent gran? Així que immediatament he entrat a la seva pàgina web (http://www.jovesmanresa.com/) i m’he posat una mica el dia.

Després de filtrar tots els missatges d’ideologia política, xerrades i d’altres activitats he trobat un mapa de Manresa, molt interessant, que indica a quins llocs de la nostra ciutat encara podem trobar simbologia feixista: àligues, el monument als caiguts, carrers amb nom de feixistes i més de quatre-centes plaques del Ministerio de la Vivienda amb el jou i les fletxes. No ens falta de res.
.
Ja ho sabeu si voleu fer una passejada per la Manresa més Cuentame, feu-vos amb un exemplar d’aquest mapa.

3 comentaris:

Jordi Masdeu ha dit...

L'adreça correcta és http://www.jovesmanresa.org/, i no s'anomenen Joves de Manresa, sinó Assemblea de Joves de Manresa, ja que formen part d'una coordinadora d'Assemblees de Joves de tots els Països Catalans (CAJEI). Els missatges indepe-oportunistes que proclamen van portar-los l'altre dia al ple municipal, i la majoria de regidors els van recolzar. Fa uns anys que treballen a Manresa, i m'atreviria a dir que en general ja comencen a ser coneguts, molt especialment pel jovent.
En el que si que et dono la raó és en la pèssima maquetació del cartell.

Anònim ha dit...

De cartells d'aquests fa temps que n'hi ha al campus de la UAB. Posi un manresà a la seva vida (que diuen)

(per cert, jo també crec que el to pseudoincendiari dels cartells indepes és bastant cutre però no crec que sigui perquè són indepes. De cartells semblants n'hi ha de tots colors. Entre el de "vota con todas tus fuerzas", els d'"utilitza'ns" i els del Duran, per no parlar de les campanyetes puntuals d'ICV i la delirància del PP... les organitzacions polítiques van a fer propaganda, però bé, mode lliçoneta ridícula amb discurset off.)

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Sovint he vist propaganda de la AJM, llegeixo la propaganda que penjen pel carrer que a vegades trobo molt interessant. D'altra banda tampoc estic gaire el dia del que fan. En Jordi Masdeu diu que començen a ser coneguts. Jo crec que l'entrada de la CUP a l'Ajuntament es deu en una part a la popularitat de l'AJM i altres grups semblants en una part del jovent de Manresa.

Àlex