10.4.08

SANJOSEX AL VIA FORA!

Altre vegada ens torna a visitar a la nostra ciutat un grup de la factoria Bankrobber (segell de qualitat contrastada). A finals de l'any passat varen ser els Mazoni al Sielu i al cap de poc temps Guillamino dins el cicle maleïts a la Biblioteca deles Escodines.

Pocs deuen recordar el seu primer concert a la ciutat, va ser al Vermell. Presentant la seva lloable òpera prima: Viva!

Carles Sanjosé (un tipus normal) autor i arquitecte bisbalenc veu de la vella tradició d'artistes catalans com Pau Riba, Sisa, Josep Pla, Serrat, Pujols o Salvador Dalí amb unes gotes de Van Morrison el Dylan de Desire o el Paco de Lucia més alegre.

Ara torna a la ciutat per presentarnos el seu disc Temps i Rellotges. Cançó costumbrista acompanyada per una banda de rock, tot plegat molt mediterrani.

No us el podeu perdre. Sense cap mena de dubte aquest serà el concert del mes.

Lloc: Via Fora!
Data: Diumenge 13 d'Abril a les 19:00 h.
Preu: 5 €
Per + info a clica aquí

1 comentari:

Isabel ha dit...

Tens molta raó! jo vaig ser-hi i la veritat és que Sanjosex va aconseguir crear un clima molt positiu, de molt relax i bon rotllo, ideal per passar una tarda de diumenge. Va fer un ple absolut! la veritat és que s'agraeixen els concerts d'aquset tipus a Manresa. A més el preu de l'entrada era molt assequible,una bona manera de democratitzar la cultura!