28.5.08

FI DEL REFUGI

El proper dissabte dia 31 de maig tanca les seves portes el Refugi, el nostre The Cavern particular.

Degut a l’ampliació de l’Ajuntament de Manresa s’han expropiat uns edificis de la part posterior que donen al carrer Na Bastardes. Aquest fet ha provocat que aquest mític local manresà abaixi la persiana. Molts recordaran les èpoques del Marsu (diminutiu de Marsupilami) on a mitjans dels anys 90 s’hi organitzaven concerts bàsicament de hardcore. Des de fa uns 7 anys ho porta la mateixa gent encara que, amb les seves desavinences. Si heu format part de la seva variada clientela, us voleu acomiadar i amb una mica de sort quedar-vos amb algun record (oblideu-se del quadre de la foto, un afortunat se’l va emportar la setmana passada.) deixeu-vos caure pel Refugi el cap de setmana vinent.

6 comentaris:

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Oh!! No pot ser! N'estic fart de que l'ajuntament es dediqui a destruïr i despersonalitzar el barri antic! Això és rehabilitar el barri antic?

Tant bonics que són aquests locals "cova", complicats i amb parets i voltes de pedra

Àlex

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

un motiu més per dir que a Manresa ja és una ciutat dormitori!

salut!

Jordi

annapons ha dit...

ostres!! no en tenia ni idea, fa molt temps que no hi vaig però són tantes nits viscudes, tants problemes per pujar les inacabables escales de l'espaiós lavabo... sap greu.. es perd un local mític..! :( seh, a Manresa no hi fan res.

Anònim ha dit...

Un altre local de puta mare a tomar pel cul... A Manresa ara només hi tenen cabuda bars de merda com la Botellita, el Vermell i altres púrries asqueroses.
Jo crec que els manresans d'arrel haurem de seguir el procés demogràfic que ha patit Catalunya: si els pixapins han envaït Manresa, nosaltres haurem d'envair Berga.

Anònim ha dit...

Estimat copromarc.

Deixa els de Berga tranquils que ja en tenim prous de pixapins i manresans!!!
masses que en hi han!!
no ens vulgueu espetllar un poble tranquil tal i com han fet els pixapins a Manresa

salut i visca Berga

Anònim ha dit...

AQUELLS QUE BUSQUIN UN BAR MERAVELLÓS, FANTÀSTIC I BEN LLUNY DEL QUE ÉS HABITUAL QUE S´ACOSTIN AL TXOCOA DE MANRESA I TROBARAN L´ESSÈNCIA DEL QUÈ ÉS UN BAR... SI NO SABEU ON ÉS BUSQUEU, VAL LA PENA TROBAR-LO

ENS VEIEM ALLÀ