12.5.08

Q

Ja ha sortit el nou número (l’onze) de la Q. Revista de creació artística + patrimoni cultural, segons resa el seu subtítol. En aquesta entrega parlen del tan oblidat Museu Comarcal de Manresa (algú de vosaltres l'ha trepitjat mai?), fan balanç del primer any de Kursaal, presenten el Mostra’t 2008 i tanquen amb un artícle més que interessant sobre la Generació Nocilla enapçalada per Agustín Fernandez Mallo .

1 comentari:

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Feia uns dies hi pensava, que feia dies que no sortia un Q, nou. És una revista interessant, s'hi troben altes dosis de debat i anàlisis i això en els mitjans manresans es troba a faltar.

El pobre Museu Comarcal, està tant oblida't... Una vegada vaig anar a veure una exposició a la sala d'expos temporals i desprñes vaig baxar a veure el museu. Em van haver d'obrir els llums per mir perquè pels que hi han més val tenir el llum tancat i estalviar. El museu actual necessita una reforma radical de dalt a baix, sembla un magatzem en forma de passadís. Cal canviar, el concepte d'exposició, però fa tant i tants anys que és a la cua dels pressupostos de les institucionas públiques.

Àlex

www.2n2a.blogspot.com