2.6.08

CRIATURES D'UN ALTRE PLANETA

Els que em coneixen saben que no acostumo a fer concessions i que per molts correus que rebo amb propostes aparentment interessants, només publico el que a mi personalment m’atrau i penso que pot ser interessant o curiós, també per vosaltres (els suposats lectors). Doncs bé, la setmana passada vaig rebre aquest correu:


“Em presento. Em dic Elisabet Pedrosa, sóc periodista de Barcelona i la meva filla Gina és una nena de 5 anys que pateix la Síndrome de Rett. No camina, no parla, no ens entén... La seva és una malaltia neurològica molt desconeguda, malgrat ser la primera causa de retard en nenes després de la síndrome de Down. A l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona ha començat una investigació gràcies a les aportacions de particulars però encara no són suficients.

He escrit un llibre per donar a conèixer la síndrome de Rett. Es diu "Criatures d'un altre planeta" (La Magrana/Dèria Editors) i el 100% dels drets d'autor aniran a la investigació.

Ara fa tres mesos va arribar a les llibreries i ha funcionat molt bé. L'editorial està a punt de treure la quarta edició en català i potser el traduirà en castellà. El 7 de juny el vindré a presentar a Manresa. Serà al Petit Parcir amb el periodista de Catalunya Ràdio Gaspar Hernández i la monja dominica Sor Lucía Caram”

Crec que amb això està tot dit.

Lloc: Llibreria Petit Parcir (C/ Carrasco i Formiguera n.16, Manresa)
Data: 7 de Juny a les 18:30 h.
Per + info a clica aquí

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig llegir-me el llibre i està molt molt bé! No sabia això de la presentació! Gràcies!

Anònim ha dit...

Jajaja! Sor Lucia Caram???

Sor Lucia, Caram quines peres!!!!

Anònim ha dit...

Trobo molt encertat que hagis publicat info d'aquest llibre, el sindrome de rett es un gran desconegut, molt dur per les families.
Encara no l'he llegit,però no crec que trigui a fer-ho