29.10.08

MANRESA FREAK SCENE

L’escena freak manresana està en auge. Fa un parell de setmanes va ser la Concentració de Microcotxes. - Sí que ja se que se’m va passar per alt, però el meu col·lega de a contrapeu ja va penjar un escrit i l’entrevista que els hi van fer aquella colla d’aturats, això ho dic per la velocitat amb que van i la nosa que fan (sense ànims d’ofendre). Però és que el proper cap de setmana hi ha un esdeveniment inaudible pel col·lectiu freak manresà.

Els de Galerías del Tresillo han llogat el Palau Firal el proper cap de setmana per desprendre’s de totes les existències de sofàs que tenen en estoc. Tots els models, estampats, formes, mides, preus i comoditats pel primer que arribi. Un bon lloc per submergir-se en l’apassionant món del tresillo (en hores baixes) o simplement una bona excusa per fer-hi una becaineta. Una bona alternativa a la Fira Mediterrània.
.
Lloc: Palau Firal de Manresa
Data: 1 i 2 de Novembre
Preu: Vah, no hem feu riure!

1 comentari:

rosalia ha dit...

Doncs jo no aniré però tinc que reconèixer que una de les meves aficions és la decoració d’interiors i, quan engego la temporada de visitar botigues del ram per posar-me al dia, no puc evitar provar els sofàs. També soc una mica “friki”