15.1.09

PROJECTE BU

Avui el power trio manresà Projecte Bu farà la seva posada de llarg a la ciutat. Després d’assolir el segon lloc al concurs sona 9 ara els toca lidiar a casa en un emplaçament de luxe, la Sala Petita del Kursaal. La cita és avui d’aquí un parell d’hores. Jo encara no he decidit si m’agraden o pel contrari els envio als lleons, és per això que penso treure el cap per decantar-me per ells o esborrar-los de la meva vista per sempre. A la primera escolta m’han recordat els Red Kross menys ensucrats amb tocs esquizoides a lo Smashing Pumpkings que poden arribar a posar-me excessivament nerviós. A voltes i per no posar tantes referències foranies em recorden els nous Plouen Catximbes.
.
En fi ja sabeu. Deixeu tot el que esteu fent, traieu-vos els taps que porteu constantment a les orelles que no us permeten escoltar coses noves i atanseu-vos al Kursaal. Recordeu que una hora abans a taquilla es posen entrades a meitat de preu.

Lloc: Sala petita del Kursaal
Data: JA!!! dijous 15 de Gener a les 21h
Preu: de 10 a 5 (una hora abans) €
Per + info a clica aquí

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Així doncs què et van semblar ?

ferran ha dit...

D'entrada et diré que m'agraden els Power Trios.

El que vaig veure és molt d'ofici. O sigui bons músics damunt de l'escenari, potència i bon so. Destacaria el set central en plan més intimista. Pianet a lo Pascal Comelade, flauta travessera, baix acústic...

Vaig trobar a faltar química entre els músics i una veu limitada però ben aprofitada.

Ara com ara com diu el meu col.lega del a contrapeu són el Nou Hype Manresà! Esperem que no es quedin amb això.

Salut

Mike ha dit...

gràcies per venir i per el comentari.

Miquel Coll

FerraN ha dit...

No hi ha de que.

Proper assalt Gargall 09

Salut