27.2.09

EUFÒRIA 5 - ESPERANÇA 0

Inactivitat, passotisme o simplement com prega el títol d’aquest blog falta d’oferta a la ciutat de Manresa. Bé, la veritat és que segur que han passat coses destacables a la ciutat que no han estat publicades per falta de temps, interès o simplement per que se m’han passat per alt. Una d’elles sense anar més lluny el concert de Manel (la banda de la qual ara tothom parla).

Per sort sembla que la cosa s’anima i tornem a la càrrega amb un dels grups estel·lars del pais. El segell bankrobber torna a fer acta de presència en aquestes pàgines (ja sabeu que és una de les meves debilitats) i és que aquesta nit Mazoni tornen a posar els peus a la ciutat. Aquest cop ja com a grup consagradíssim. Avui mateix he vist el videoclip de l’últim single a la televisió! Jaume Pla i la seva cohesionada banda, ara amb dos bateries, presentarà aquesta nit Eufòria 5 - Esperança 0. Rock Stonia, psicodèlica Velvetiana i molt savoir faire. Com ells diuen:"No n'hi ha prou amb la felicitat, exigim eufòria."

Així que ja ho sabeu entusiastes de la ciutat aquesta nit teniu una sorollosa cita al Sielu.


Lloc: El Sielu
Data: Divendres 27 deFebrer a les 23:30
Preu: 7 € a taquilla (regalat!)
Per + info a clica aquí

3 comentaris:

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Vaig ser-hi, n'havia sentit el nom però no la música. Em va agradar molt. Llastima que fossim 4 gats.

Àlex

Eduard ha dit...

Gran concert! Al principi va costar enjegar. Crec que la poca gent que erem ens ho vem passar prou bé. I sinó que li diguin a l'home de la jaquest de cuir que va estar fent une performance a primera fila durant tot el concert.

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Siii! L'home aquell de la jaqueta no va parar de ballar amb totes les forces, sense vergonyes, clar que si! Deu ser el millor fan del món!

Àlex