7.3.09

MALA RODRIGUEZ

Torna el hip-hop a la capital del Bages. De fet, em consta que hi ha una comunitat que està fent que aquest estil musical persisteixi a la nostra comarca, sobretot per la zona de Navarcles.

Recordo vivament el concert de Mucho Muchacho al Sielu de ja fa una colla d’anys amb un èxit rotund de públic, música, break dance i freestyle. Rappers, latin kings, curiosos i amants del hip-hop en general teniu una cita aquesta nit amb la Mala Rodriguez. Sí, ja sabeu la de “tengo un trato...lo tuyo pa mi saco...” que va saltar a la fama amb el seu “Lujo Ibérico” i desparpajo i ja no ha parat de tocar en els millors escenaris i festivals de l’estat.

Posats a somiar podríem veure avui un duet femení entre Lydia Lunch i la Mala, dues llengües afilades que escopiran el seu verí aquesta nit a Manresa a pocs metres de distància.

Per cert l’escena hiphopera està d’enhorabona ja que el mes que ve serà Tote king el que trepitjarà l’escenari del Sielu!

Lloc: el Sielu
Data: Avui, dissabte 7 de Març a les 22:30 h.
Preu: 15 €
Per + info a clica aquí

1 comentari:

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Quantes coses que fan aquest cap de setmana, el manres no dóna l'abast. A la CNT ( algú hi ha estat?) fab alguna cosa pels que no hi càpiguen al gargall.

Per cert, he estat a la presentació de l'associacio de joves escriptors en llengua catalana i ha estat impresionant. Minoritari, underground, alternatiu etc... No semblava que fos a Manresa allò.