3.3.09

(((gargall)))


Com prega el seu subtítol: Festival d’improvisació, soroll i noves músiques. Jo afegiria Free Jazz, experimentació, mantres electrònics, musica dodecafònica, minimalisme, atzar, psicodèlica còsmica, filigranes arties, spokenword, terrorisme sonor... en fi una escopinada al mig de la cara! El festival comença el proper dijous dia 5 al Vermell i apagarà l’equip de so el diumenge dia 8. Més d’una trentena de grups alguns vinguts des de els Estats Units, Grècia, França i els llocs més recondits de l’estat.

Destaca la presència de la malparlada Lydia Lunch (
NY) acompanyada del millor dels grups sortits d’aquesta maleïda ciutat Les Aus. També el veterà Victor Nubla, clarinetista i fundador dels mítics Macromassa, passarà pel vermell amb el seu nou experiment: Aixònoéspànic . Els catxondos The Movidas (no us perdeu el seu hit dedicat a Michael Knight), el free jazz de Bèsia Ferida, els grups revelació del passat any Veracruz i Cuchillo, la ex Pomada Conxita i les seves ballarugues minimalistes, el soroll insuportable i inintel·ligible dels madrilenys AU, els Surfin Sirles capitanejats pel nebot de Pepe Sales (X) que segur que tocaran algun dels temes del tiet (poble d’estars seria collonuda), grups amb noms curiosos que de vegades ratllen el ridícul com: Espanya, Sobrasada, La nube tortuga, La mujer Blandenga, Marroneo Style (projecte/ramificació de ZA)... En fi, tot això i molt més al (((gargall))).

Recomanacions:
.
- Deixeu-vos els perjudicis a casa.
.
- Per als amics i clients habituals del VERMELL que vulguin entrar sense complicacions, es recomana venir d’hora i no esperar a ben sopat o no s’hi podrà accedir. L’aforament serà molt estricte. Avisats esteu.
.
- Porteu taps si sou sensibles. Oients dels 40 principals, cadena 100, Rac105 o Flashback preferiblement no cal que us hi atanseu.
.
L’organització del (((gargall))) preveu una gentada inusual, és per això que s´ha programat una festa simultanea amb el (((gargall))) a la CNT de Manresa el divendres i el dissabte a partir de les 12 nit i fins a les tantes, amb dj´s i altres sorpreses. Per tota la gent que no podrà entrar, se l´hi ofereix la possibilitat d´anar al (((POST-GARGALL))), i no passar-se tota la nit al carrer.
.
Lloc: Vermell
Data: 5,6,7 i 8 de Març a partir de les 20:00 h.
Preu: A partir de les 22h 5€ . Gratis si sou puntuals
Per + info a clica
aquí



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Va estar molt be ahir. Mai havia vist el vermell tan ple un dijous, aixi que la resta dels dies toca anar molt d'hora. Salut!

ferran ha dit...

Primer dia i èxit rotund tot i ser Dijous. Destacaria el groove-fuzz dels Surffin Sirles que van posar al respectable potes aball. Per cert venien sense el seu lider cantant i guitarra nebot de Pepe Sales. Vist lo vist era prescindible la seva presència.

Sorprenent la distribució de la sala, el so, l'organització i la gent que allí si va reunir i s'hi reunirà.

Moderns de la ciutat i més enllà pregaran als deus del SOROLL!!! encara que molts només hi són per deixar-se veure i vacil.lar de pentinat descuidat i vestuari aparentment pordiosseru però amb hores d'estilisme previ

Llarga vida al (((gargall)))

Anònim ha dit...

No sé què és, però tot això sona molt extrany. La pixapinització fa estralls a casa nostra i ens porta música basura i gent indesitjable

Anònim ha dit...

deu meu copromarc... no en tens ni idea!!

Anònim ha dit...

compromarc, fa dies que ningú s´ha tirat a la via del tren i tu podries fer-nos pujar les estadistiques en breu, o bé lligar-te sis bombones de gas butà a la cintura i caure al parc de l´agulla, almenys servirà per que hi netegin el llot. No m´ha fet gens de gràcia i si mai et conec crec que et partiré les cames si es que no ets tretaplegic, que llavors ho tindré més fàcil, deflagració dins l´ascensor de la reforma.

ferran ha dit...

Per fi una mica de polèmica i violència al Manres. Després de quasi bé tres anys (falta una setmana) es desperta una mica d'agressivitat i mala òstia en aquestes pàgines.

Manresans que passa! Hi ha vida més enllà del Parc de L'Agulla, Tallats, Passeig, Novels, Multicines, restaurants bons Xixonenca, Sielu, bars del Diesa, i el carrer del Born????