4.4.09

TARANTULISMO

Abans que res voldria deixar clar que no tinc ni comissió ni interès de cap tipus amb la gent del Vermell (alguns és possible que s’ho pensin). El fet de destacar moltes de les coses que allí s’hi fan és una qüestió simple i purament de gustos i estil.

Sense anar més lluny, dijous passat durant el concert de Za, Au i Human Adult Band, per moments, em vaig sentir molt afortunat.Com si em trobés en un d’aquells tuguris clandestins en una població remota dels Estats Units, de l’Alemanya de l’Est o Birmània. On els pocs que s’hi reuneixen saben que s’està gestant quelcom, que el que estan veient els seus ulls els condicionarà la seva manera de ser i pensar. Mirades de complicitat, cares expectants i mentalitats inquietes i transgressores. Amb la sensació de no acabar-se de creure ni assimilar tot allò que estan/estem vivint. Bé aquest fragment ha quedat una mica Kiko Amat, però crec que s’ha entès el que volia dir.

El cas és que avui els cabrons del Vermell continuant amb la seva línea ascendent porten els Tarántula. Art rock, Vanguardia, so vuitantes, obscuritat, lletres pamfletàries sense tornades ni concessions. Directes al cervell. Molts els comparen amb grups de la Movida Madrileña (Aviador Dro, Derribo Arias...) i fins i tot Joy Division. Una demostració d’actitud en tota regla.
Cada cop serà més difícils de veure en directe ja que el teclista i ideòleg de la formació ja “triomfa” en solitari com a Joe Crepúsculo.
No us els perdeu!

Lloc: el Vermell
Data: Dissabte dia 4 a partir de la una
Preu: Entrada Lliure
Per + info clica aquí


"Los pringaos sueñan con empresarios flotando en un acuario
y se bañan en fuentes los días destacados.
Los empresarios, sin embargo, inauguran acuarios y cenan en el Ritz.
Los pringaos, por el contrario, quieren entrar al gran hotel
pero acaban bañándose en fuentes los días destacados.

Como somos pringaos soñamos con empresarios y secretas flotantes,
pero acabamos bañándonos en fuentes los días menos pensados.
Empresarios, en un acuario no me haréis arrojar,
empresarios y secretas arderéis como infernales panderetas".


empresarios y secretas

1 comentari:

rdwn ha dit...

Va estar tarantula. A veure en solitari el nen del pianet al sonar.