19.6.09

EL PETIT DE CAL ERIL

Lo nen de Guissona i les seves sargantanes al sol faran parada i fonda avui a la ciutat de Manresa. El boca orella i Myspace han fet que aquest autor català estigui en boca de molts. Música aparentment senzilla i una mica carrinclona (com la pròpia paraula). Lletres costumbristes sota la mirada del pagès, Pla era un geni.

Joan Pons i els seus han gravat el seu primer disc al menjador de casa, com els parts d’abans i venen a la ciutat per cantar-nos les cançons que allí s'hi troben. Potser ha estat un part prematur i precipitat o tota una heroïcitat en ple s.XXI, el cas és que per veure de quin peu calcen haurem de fer acte de presència aquesta nit al Vermell i jutjar-ho nosaltres mateixos.

Lloc: el Vermell
Data: 19 de Juny a la 01:00 h
Preu: Gratis
Per + info ves a: www.myspace.com/elpetitdecaleril

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Carrinclona??? això ho has plagiat d'un dels crítics de La Vanguardia o hi has arribat escoltant alguna lletra en concret? és que jo no li sé trobar cap punt de carrincloneria ni per la lletra ni per la música ni pels instruments ni per la qualitat orgànica del so ni per la puresa ni per... potser la paraula carrincló té algun significat que m'és desconegut?
En tot cas, doncs, visca els discs carrinclons, que per molts anys!

ferran ha dit...

Juro no haver copiat res de la Vanguardia. En tot cas deu ser pura casualitat. Jo em poso davant de la pantalla i escric el que em passa pel cap en aquell precís moment, si es tracta d'un concert doncs escoltant el disc.

El que vaig veure ahir no te res a veure amb el que es pot escoltar al seu Myspace. Ahir va ser un concert amb punts d'intencitat a lo Sonic youth (com la samarreta del component que tenia totes aquelles andròmines damunt de la taula) i gens acústic. Segurament part de l'escrit no reflecteix el concert d'ahir però és el que em can semblar en aquell moment.

Si una cosa ha de quedar clara és que al Manres no copiem d'en lloc!

Salut i gràcies pels teus comentaris. Seguirem comentant la jugada.