5.3.10

(((g))) 2010 (((g))) 2010 (((g)))

Si el primer (((gargall))) va ser com entomar una patada a la ronyonada. El segon, seguirà sacsejant les consciències del respectable. Més soroll, mantres electrònics, musica dodecafònica, atzar, terrorisme encobert i militància que mai! Aquest any en lloc de concentrar-ho tot en el mateix espai en un sol cap de setmana, el (((gargall))) ha estès els seus tentacles envaint d’altres racons de la ciutat i allargant la seva durada. Seran dos caps de setmana amb un munt d’actuacions musicals, showcases, xerrades, cinema i alguna farsa en nom de l’art. En aquest post trobareu la programació i comentaris (sempre subjectius)del primer cap de setmana d’aquest (((gargall))) 2010.

Després de la presentació extrem del passat diumenge i el concert/karaoke amb filtre inclòs d’ahir dijous. Avui arranca un cap de setmana d’acció i activisme. Comencem avui divendres a partir de les 00:00h. amb el cosmic-electro-dream (com m’agrada inventar etiquetes) d’en Pauk, per acabar amb els sons guturals de Larry Gus .

El dissabte els que matinin (a partir de les 11:00h) gaudiran de la Paraula Interferida. Per primer cop el (((g))) inclou xerrades en la seva programació. Aquestes giraran al voltant del pensament i la creació musical d’experimentació (sembla molt avorrit però estic segur que serà la bomba!). Per abordar el tema contaran amb el musicòleg Ovidi Corbacho (no se perquè ha caigut del cartell el seu amic Oriol Perez, tenia ganes d’escoltar-lo), Sergi Jorda un dels inventors del joguet de moda (el Reactable), l’arquitecte Marc Montañez i ATENCIÓ.......... el Puto Kiko Amat. Aquí permeteu-me que m’aixequi, em desplaci el serrell lateralment cap a l’esquerra, deixi caure l’agulla sobre el vinil i cridi: Sí, vull ser un dels vostres! Després d’aquest instant de locura, només dir que Kiko amat és un obrer de l’escriptura. Autodidacte, eixuga quintos, entusiasta, i posseïdor d’un gran i bast gust musical. El rellevista generacional de Francisco Casavella. Són varis els mitjans que sol•liciten els seus serveis (Rockdelux, Cultura/s...), però en lloc es pot disfrutar tan com en les seves novel•les o llegint el seu fanzine La Escuela Moderna (no us perdeu l’al•legoria: Beber es un placer del numero cinc, tot el que necessiteu saber sobre el bebercio y el gaznate)

Després de la xerrada i per anar entrenant les orelles i l’esòfag, venen els (((còlics))). La besant més arriscada del festival, en un entorn immillorable. El convent de Sant Francesc. Veure programació.

Per Culminar el dia, a les 00:00h, tanquem amb un triple concert: de ZA!, Les Aus i Cuzo. Tots ells amics del Vermell i (((gargallades))) varies. No us el podeu perdre. Papa Dupau Papa Dupau Papa Dupau Papa Dupau Spazzfrica Ehd Spazzfrica Ehd Spazzfrica Ehd Spazzfrica Ehd Spazzfrica Ehd Papa Dupau Papa Dupau Spazzfrica Ehd Papa Dupau Spazzfrica Ehd Papa Dupau Papa Dupau Papa Dupau Papa Dupau Papa Dupau Spazzfrica Ehd Spazzfrica Ehd Spazzfrica Ehd Papa Dupau i Spazzfrica Ehd Papa Dupau i Spazzfrica Ehd Papa Dupau i Spazzfrica Ehd....

Diumenge a missa, tortell i St Ignatius Conspyraci dub al Museu Comarcal (12:00h). A la tarda (18:30) presentació de la Bandakika, on un gran combo de músics locals es prostituirà sonoritzant la pel•lícula de Philippe Garrel “LES HAUTES SOLITUDES” al Teatre Concervatori.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

http://gargart.mifotoblog.com/

repetim ha dit...

ostes, ja tens raó sempre que dius que sempre SON ELS MATEIXOS..!!

Tan dissabte (convent)com diumenge (al Cineclub i al museu), les mateixes cares sobre les tarimes!

Tot i que això també em fa preguntar-me: on són els altres?
nosé, potser serà que no hi ha mes gent movent-se tan? o es que estan amagats? o es que a tu no t'interessa i no ho veig mai al teu blog, és una escena manresana... ?

Suposo que es fan mes coses a manresa, no?

que passa Ferran?

Anònim ha dit...

i tant que si fan més coses, però la majoria d´elles entorn de l´auto-ajuda.

aleshores és ben fàcil.

sigues valent i enumera-me´n cinc i que en ferran no n´hagi parlat:

t´esperem

repetim ha dit...

no ho has entes anonim-gafapasta?

la pregunta va dirigida al ferran.

ferran ha dit...

El teu comentari (repetim) m'ha portat directament al primer post que vaig escriute en aquest blog, ara farà uns 4 anys (19.3.06). Es titulava: Les mateixes cares, els mateixos escots. Llegeix-lo.

Aquest blog està fet a la mida i gust d’un servidor. Aquí no es fan massatges gratuïts amb final feliç, ni s’aposta per activitats, que al que escriu aquestes línies, li generin un mínim d’inquietud.

Que se’ns escapen propostes? Pot ser! Estic obert (manres.blogspot@gmail.com). Que existeix una escena submergida que no està representada en aquest blog? Ho dubto. Que la gent s’amaga? No, crec que la majoria simplement en les seves hores d’oci i plaer estan a casa veien el tele o jugant a la play, esperant el cap de setmana per anar al Silènci i suar una estona.

Amb tot això em passa com a l’anònim de sobre, no se on vols anar a parar (¿?). Representes algun grup d’escaquistes ? (que consti que em fascina la figura de Bobby Fisher). Ets dels amics del Bonsai? O tal vegada membre d’algun grupillo pajillero? O potser tens un bar i t’indignes per que la gent decideix emborratxar-se al de la competència?

Exigim una explicació! Ah i desemmascara’t que s’ense la careta tots parlarem més clar

Salut,

Ferran

gorgui ha dit...

Aquests dies hi ha hagut repetició de cares, cert. Així s'ha donat. Però, si hi eres (repetim), deuries veure que les coses que es feien eren ben ben diferents. No era el mateix show ni por asomo.
Crec que, en aquest entorn, hi ha poca gent (de la zona) movent-se de veritat, i llavors passa això.
Però guarda't els insults 'gafapasta' per a altres ocasions, 'repetim', que potser no tens gaire clar de què parles..
Salut