11.3.10

(((g))) SEGON ROUND (((g)))


Després del vibrant concert de Za!, Les Aus i Cuzo, compartir una cervesa amb Kiko Amat, deixar-me portar per la bandaKika al cineclub emulant als oblidats Godspeed You Black Emperor i rematar-ho amb un espectacle de dansa amb dj i begudes gratis incloses; comença la segona volta del (((gargall))) 2010. Ho fa avui dijous amb els desconeguts (per mi) Feu Machine i el popcore de la Nuevo Vulcano.

A partir de divendres (12/03/2010) i fins el diumenge (14/03/2010) es podrà veure a l’Espai 7 del Casino (Biblioteca del Passeig Pere III) una de les coses que més m’ha cridat l’atenció. En primer lloc per que la desconeixia i posteriorment després de xafardejar una mica per la xarxa he quedat fascinat per aquests emuladors de Profesor Franz de Copenhagen del s.XXI.
El circuit bending consisteix en un grup de persones que mitjançant aparells electrònics de baixa potència, joguets, sintetitzadors, monitors vells, osciloscopis, conectors, tubs catòdics, resistències i altres andròmines... Creen instruments o obres visuals deixant-se portar per l’espontaneïtat i l’atzar. Com ells mateixos diuen: “it's more control over our chaos. Which is what it's about”. Luthiers digitals, físics, matemàtics, xispes, drapaires i curiosos en general es deixen portar per la màgia del circuit bending. No us perdeu els diferents showcases.

Divendres 11 a partir de les 00:00h. el dub-attack d’E-bastards i el cachondeo en 8 bits de Meneo faran posar el personal en tensió, això sí, amb un somriure als llavis.


Dissabte 12 al Vermell (00:00h) tindrà lloc un dels concerts més esperats. Els que estan pujant com l’escuma de les cerveses que s’arriben a beure a l’escenari Mujeres. Rock and roll dels 50, simplista, descarat i efectiu. Per arrodonir el cartell els
gurbetans Furguson amb el seu pop ruidista, ballable i vacilón.

Per els que no n’hagueu tingut prou i a sobre tingueu el paladar fi, el (((gargall))) conclourà amb un àgape a partir de bacallà Skrei i vins de la comarca maridat amb una banda sonora especial per la ocasió. Per fer la digestió, el gamberrisme dels Surfing Sirles. Alguns recordem encara el concert que varen fer al (((g))) 2009, liant-la de mala manera aprofitant que no hi havia el seu frontman Martí Sales, nebodíssim de Pepe Sales (x). Com a fi de festa i després del castell de focs, Jordi Bruch. Jove músic que acompanyat del seu orgue Casio o acordió diatònic amenitza les festes majors dels pobles més recondits del país.

Per + info dels grups, espais i demés martingales clica aquí.