29.9.10

SONIC BOOM!

Sonic Boom qui fou altra hora líder dels Spacemen3, genets de ritmes trepidants i els putos amos de la nova psicodèlica, retornarà als més vells del “lugar” la sensació d’estar participant en una d’aquelles performances anomenades Màquina, que organitzava Sir Martí Brunet als Carlins, fa una colla d’anys:


SONIC BOOM / UK
Pete Kember és per mèrits propis un dels personatges clau de la història del rock. En els anys 80 al costat de Spacemen 3 reivindica sons perduts i va començar la seva teoria del drone, la repetició, la hipnosi i el soroll. Finalment ha assegut càtedra en l'espiral del so amb els seus actuals projectes Spectrum i Experimental Audio Research pel qual ha passat gent com Kevin Shields de My Bloodie Valentine, Delia D ...erbyshire, Jesamine o Kevin Martin de God. En els últims anys la seva figura ha tornat a ser reivindicat per algunes lluminàries del pop alternatiu com Animal collective o MGMT amb els que ha col.laborat en el seu nou àlbum Congratulations (2010). La seva devoció pels compositors contemporanis, el serialisme i el minimalisme l'ha mantingut allunyat d'una carrera pop convencional i ha aconseguit preservar de la sobreexposició del mercat del rock. La seva obra manté un halo de misteri i interès més enllà de la llegenda del taking drugs to make music to take drugs, juntament a Spacemen 3.
L'artista és culpable d'obres fonamentals de la història de la música de risc com The perfect Prescription, Spectrum, Beyond the pale o Mesmerize.


http://www.sonic-boom.info/
http://www.myspace.com/sonicboom

TOM CARY / Malaga
El seu excel lent primer treball That's right clean your soul, produït per Steve Albini el 2008, els ha portat pels festivals més prestigiosos del planeta. SXSW Austin en dues ocasions 2009 i 2010, Primavera Sound, Rock al parc en Bogota, Noves Bandes a Caracas, o el festival de Benicàssim, poden testificar que aquests malaguenys són pura termodinàmica a l'escenari i el seu directe una veritable explosió atòmica. Amb la pulsió de Funhouse i White light Withe heat trasplantada al segle XXI, s'han convertit en una de les bandes més sorprenents dels últims anys.

http://www.myspace.com/tomtomcary


* Text extret directament de la convocatòria a través de facebook

Data: diumenge 3 d’octubre a partir de les 18h
Lloc: El Vermell
Preu: 10 Ecus