16.12.10

DUELO DE BAILE


Per tal de començar a agafar embranzida per les Festes (nadalenques) ens espera un cap de setmana prometedor en quan a activitat musical a la nostra ciutat. I parlo de grups dels que valen la pena, de la Terra, dels que canten amb l’estómac, tenen un parell d’ous i maten per un plat de seques amb botifarra.

Per començar la nostra ruta particular, haurem de fer cap al nostre tuguri-antre preferit, el Vermell. On demà s’hi reuniran dos dels millors grups sorgits, de la que alguns anomenen Escena Barcelona (ojo que ruju), presentant un projecte comú anomenat Eix Transversal. En primer lloc el Rock and roll sixties i espitos de Mujeres que s’enfrontaran als Surfin Sireles de Martí Sales i els seus secuaces, carn de Pista Castell. Punk-rock-garatge-macarre nostrat i il.lustrat.


El segon round serà dissabte a camp contrari. Aquest cop a la zona alta, a la recent estrenada Sala Stroika. Per veure el petit Joan Colomo i The New Raemon. Música més reposada però sense perdre qualitat. Pels que no coneguin al bo de Joan Colomo que vagin immediatament al seu myspace i escoltin alguna de les seves rodones joies de pop psicòdelic. Els vells del “lugar” el recordareu per formar part de Unfinished Sympathy. Aquest es veurà les cares amb en The New Raemon, un altre cantautor pop amb banda, sorgit de les cendres de Madee. Actualment l’ídol de l’afició.

Per Deu no us ho perdeu

Data: Divendres a la 01:00h
Lloc: Vermell
Preu: Gratixxx

Data: Dissabte a les 22:30h
Lloc: Sala Stroika
Preu: 8/10 €

Per + info cliqueu sobre els enllaços

1 comentari:

Anònim ha dit...

Joan Colomo + The New Raemon cancel.lat :(