19.4.06

LLUMET RULES

Quan a finals de l'any passat vaig veure la presentacio en "societat" de la nova mascota del Ricoh Manresa no vaig poder evitar aquell riure maliciós i alhora vergonyós. No podia entendre com s'havien pogut gastar tants calers amb una mascota que fins i tot van anar a buscar-la als Estats Units, imagino que devien aprofitar el viatge per ullejar algun jugador.
Però, ah nois, mica en mica el poder d'en llumet m'ha anat captivant, amb aquells salts ingràvids, els braços rígids i el seu cap gros. Potser ens ha calat degut al baix nivell de joc en aquells moments i ara que sembla que comencem a aixecar el vol en llumet ja s'ha fet un lloc a l'equip Manresà .

L'he vist corre d'una banda a l'altre del camp, vacil.lant els arbitres, voltant per la zona de la banqueta de l'equip contrari durant els temps morts, fent la coreografia amb les noies del Gimbe, fins i tot ballant break dance. El passat diumenge contra el Tau de Gasteiz va passar el que tothom esperava però ningú gosava dir, el llumet es va fotre una gran patacada el mig de la pista. De mentres el seu cap gros anava rebotant damunt del parquet. Això sí, el nostre amic es va endur l'obació de tot el públic! Qui s'amaga sota la seva pell

Llarga vida per la nostra mascota. Si voleu que en els pròxims partits en llumet saludi com els sords, faci el moviment de mans del neng de castefa o que esclafi amb el seu cap gros algú del públic només cal que poseu un comentari en aquest post.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé per què, però estic convençut o convençuda que qui hi ha dearrere d'en Llumet és el mític Toni Legazpe. No pot ser ningú més!!!! no creieu? Qui potser sinó? Algu té alguna altra proposta?
Per cert, brillant l'actuació de'n Llumet el passat dijous contra l'Etosa.

Anònim ha dit...

Bones a tots, no en tinc ni idea de qui es però ja podria ser el Legazpe aquet, es freak igual que la mascota, amb tots els respectes a la mascota clar!! però es freak.
Apa a disfrutar i encara que no sigui gaire del manresa (per no dir gens jeje) estic segur que aguantareu a primera apa amunt el Llumet! que el pobre s'ho curra.

Anònim ha dit...

Si jo fós una de les animadores del Gimbe em sentiria més que frustrada... una cosa alta, que hi veu menys que el Bader i amb menys mobilitat que el Dueñas aconsegueix animar més la gent que jo... Però és que se'ns ha ben ficat a la butxaca amb els seus cops de cap al terra.

Jo crec que n'hauria de fer més de cops de cap no?

Anònim ha dit...

En Llumet hauria de passar també el control anti-dopatge....totes aquestes cabrioles, aquest break-dance, aquesta cara sempre de satisfacció, i a més literalment SE LI VA LA BOLA!!!!

Llarga vida al Llumet!!!

Tan sols afegir que alguna de les moltes teles de la ciutat haurien de proposar-se seriosament fer una sèrie de dibuixos animats d'en Llumet.No cal que sigui amb un gran pressupost, però imagineu-vos en Llumet seguint els passos que anteriorment van fer altres mites com en Naranjito, Cobi o l'oset Misha!!!!!