10.6.06

AQUEST ANUNCI ÉS PER RECOLLIR TOTA LA GENT DE MANRESA QUE TE GANES DE FER COSES I NO SAP PER ON COMENÇAR. QUE TE IDEES I SOMNIS IMPOSSIBLES I CREU QUE ENCARA NO TOT ESTÀ PERDUT. APROFITO AQUESTA PLATAFORMA PER REUNIR-NOS I CREAR QUELCOM, UN PROJECTE APARENTMENT UTÒPIC, PERÒ QUE ENTRETOTS EL FAREM REALITAT. DE QUE ES TRACTA? NI JO MATEIX HO SE.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A Manresa si que hi fan coses i... tenim llocs súper macos i especials. Faig una mica, la meva llista:

Sical
Vermell

i n'hi ha més, però per aquests dos... tinc debilitat

Anònim ha dit...

ja? alguna cosa més? quin munt de coses hi ha a manresa, la petita berlin...

Anònim ha dit...

A veure... una petita pregunta? Està clar que Manresa no es Barcelona, ni Girona (ni Berlin) però.. quan fan coses, la gent hi va?? jo diria que, tot sovint: NO. Quin es el problema, ni idea.
Per cert, ara al juliol, hi ha activitats al Claustre, al Flors Sirera, a la Torre Lluvia.. tampoc es que no facin res, no???
Algun lloc més: Globus, Bohemi, la Gramola (on per cert passen pelis de tant en tant), Els Carlins, La Cucafera .. i n'hi ha més

ferran ha dit...

No, efectivament Manresa no és la petita Berlín. Si no he publicat res del que fan al Claustre, al Flors Sirera o a la Torre Lluvia és perque no ho trobava interessant.
El claustre el més destacat va ser en Manel Camp, aquest tindrà sempre tots els meus respectes´.
Al Flors Sirera tenen bona programació de xerrades però la difusió és escaça i no me n'he assabentat.
A la Torre Lluvia (casa dels arquitèctes) aquest any han tingut la programació més fluixa desde que van començar ara farà uns 3 anys.
Si sabeu de coses que valen la pena feu-m'ho saber.
Salut i gracies

Anònim ha dit...

????
bé, suposo que la paraula interessant/valer la pena depén de cada persona..

Flors Sirera hi ha la info a la biblioteca, a les revistes/butlletí "l'apuntador" i l'index que pots trobar també a la biblioteca i al galliner

ferran ha dit...

La meva idea a l'hora de fer aquest blog no és la de fer una agenda amb les activitats culturals que fan a Manresa ,per això ja hi han els mitjans que tu comentes aquí dalt. Jo només escric el que em sembla interessant i parlo dels llocs que em semblen recomanables. Segur que em passen coses per alt, però que i farem...

Anònim ha dit...

D'acord.

Jordi Arderiu ha dit...

Arribo tard al debat, però hi deixo la meva cullerada.
Crec que el titular del bloc té tota la raó d'expressar-se en els seus termes.
Sí, és clar, paraules com "interessant" o "valer la pena" són molt subjectives, però això és precisament un bloc, un lloc on expressar les opinions d'una persona, del qui el tira endavant. I les opinions ho són sempre de subjectives.
I a partir del moment que s'hi accepten comentaris, i són benvinguts, tothom pot discrepar, però vaja, tot el recolzament a l'autor del bloc, que acostuma a donar unes píndoles plenes de sabor, d'energia,