5.4.07

JAZZ A LA MADUIXA

Després de passar per una etapa de sequera en quan a activitat musical a la nostra ciutat, sembla que la cosa arranca de nou i no pas gràcies als amics del Galliner, que es conformen en portar dinosaures de la dimensió de Llach, Serrat o Manolo Escobar.

No se que ha passat aquest més d’Abril però sembla que la gent s’ha posat d’acord en començar a organitzar concerts.

Avui començaré pel mític bar la Maduixa, al vell mig del barri antic al Carrer Campanes, que des de fa uns mesos ha canviat totalment l’orientació del seu local. Passant de l’indie-rock d’MTV a la musica Jazz i Blues.
Ara un públic més reposat ocupa i segurament més entrat en anys ocupa el “garito” escoltant bona música improvisada, mentre apuren la penúltima copa. En Toni (el Sr. Maduixo) ha decidit organitzar un cicle de concerts de jazz els diumenges a la tarda (pels vols de les 20h.). No trobeu que és una bona manera de posar fi al cap de setmana i començar a mentalitzar-se de cara al dilluns?

Van comencençar el cap de setmana passat amb en Damià Olivella i en Joan Llamas i els següents diumenges passaran pel petit escenari de la maduixa: El David Trio Martell, Combos de jazz de músics manresans i el grup Dr. Swuinguez.

Així que ens treiem el barret des d’aquí i recolzem aquesta iniciativa desitjant que els hi vagi molt bé.

2 comentaris:

Calidoscopi ha dit...

Aquest canvi a la Maduixa també va arribar a una part del mobiliari del local pel que vaig veure!

Ara al Vermell tornen a fer música també!

ferran ha dit...

Ja n'hem parlat a la radio de la programació musical del mes d'Abril. D'aquí poc també la publicaré al blog. No es poden cremar tots els cartutxos de cop.