21.5.07

TRIANGULO DE AMOR BIZARRO

Perdoneu que m’hagin passat per alt els concerts de Manolo Escobar (haurà trobat el seu carro aquest home?), Xerramequ Tiquis Miquis i Miquel Gil (el Tom Waits del Mediterrani) de la setmana passada a la ciutat de Manresa. Però per compensar-vos us vull recomanar un dels concerts de l’any, una perla.


El proper divendres dia 25 de maig els del Sielu tenen el detall de portar-nos els Triangulo de Amor Bizarro. Aquests Gallecs estan passejant el seu terrorisme sonor per tot el país. White noise amb reminiscències de Jesus and Mary Chain, My Bloody Valentine o Spacement 3. Un so dens, fosc i hipnòtic que et portarà al centre d’un espiral de deliri. Es recomana als més novells l’ús de taps!

Lloc: El Sielu
Data: 25 de Maig
Preu: 5 €

+ Info a: http://www.myspace.com/trianguloamorbizarro

3 comentaris:

Anònim ha dit...

" mi carro, me lo robaron...", segur que t'estires dels cabells per no haver-hi anat. Fora conyes, mira que es un concert que no hi aniría mai, però el cert es que feia temps que no havía sentit parlar tant a la gent d'un concert a Manresa.

ferran ha dit...

No se com va ser el concert del Manolo Escobar però el que si que tinc clar que hi haurà un abans i un després del concert dels Triangula de Amor Bizarro del passat divendres. Encara que només fossim trenta els afortunats. Com deia el gran Tony Wilson (l'amo de Factory Records) quanta gent hi va haber a l'últim sopar?
Un punt d'inflexió del qual crec que en poden sortit moltes coses positives. Alguna cosa s'està couen per les clabagueres Manresanes... Existeix una escena Manresana? o fins hi tot un Manresound? Que en penseu?

Calidoscopi ha dit...

Parlant d'escenes i vlavegueres.., Que en saps d'un local situat a la via Sant Ignasi anomenat "La cripta". Tinc curiositat per veure'l. És un lloc que també fan concerts i que pels cartells que els anuncien fa cara de tenir un aspecte gòtic i hi habiti una tribu de les mateixes característiques.