19.7.07

FREAKS MANRESANS II

Seguint amb el tema dels Freaks Manresans, aquest cop dins la categoria de l’immigrant més reconegut per tots els manresans i també per que no, a la vegada a l’empresari més emprenedor de la ciutat, i és que quan la gana apreta la saviesa s’aguditza. Com que els immigrants reivindiquen els seus drets des d'aquest Blog vull reivindicar el dret que tenen a ser Freaks Manresans. Així que aquest premi recau, per unanimitat aplastant, a en (taratatartarata) el Fready el venedor de Roses. (plasplasplas)

Segur que us sona aquest manresà d’origen pakistaní que cada divendres i dissabte a la nit es pateja tots els restaurants, bars i discoteques oferint una rosa als nois perquè els hi regalin a alguna de les seves acompanyants. El tio mai defalla, insiteix una vegada i una altre i abans de fracassar es capaç de regalar-li la rosa a la noia ell mateix sense cap cost. Un tio simpàtic en Fready, bé Fready li dic jo, ja que no em negareu que es ben clavat a en Fready Mercury el cantant dels Queen que va voler retirar-se de la fama i descansar a la bonica localitat de Manresa. Exercint un ofici només per a poetes o neoromàntics. Així que ja ho sabeu si voleu fer feliç a alguna noia i a la vegada incrementar 2 € la fortuna d’en Fready, ja que aquest és el preu a que ven les roses (sense regatejar) compreu-li una flor aquest conciutadà.

3 comentaris:

Calidoscopi ha dit...

Molt bona pensada de parlar d'un personatge tant i tant conegut de la realitat manresana! Quina paciència passar per tots els locals. Em sembla que acaba la ronda al Daintzu del carrer Vilanova perquè algún cop l'he vist acomiadant els clients.

Quin honor que a Manresa puguem viure la segona vida del cantant de Queen, en aquest forat de món no el molestarà ningú.

Anònim ha dit...

Quines noies taaaaaaaaaaaan guapes!!!!

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom!

Per a la vostre informacio i si volteu pel facebook(un dels "invents" mes importants del s.XXI),s'ha creat un grup de fans en honor a aquest entranyable i simpatic venedor!
De noms en te varis:Pita Del,Joaquinin,Paki,Freddy o Fready,...en realitat es diu Riash,Riaz,Riad,...depen de com portem la pronunciacio hindu... ;))
Estem intentant superar a la Rossita de les cadires,un altre mitic personatge de la nostra ciutat.

Aixi doncs,esteu convidats a agregar-vos!!!

http://www.facebook.com/inbox/?f=1#/group.php?gid=47321923743&ref=mf

P.D:Molt bon blog!