26.7.07

MANRES.A.

De cara a les vacances d’estiu i per omplir les estones de lleure que tindrem us proposo una activitat per tenir a la quitxalla distreta. Ho podeu fer servir com una excusa perfecta per que us deixin fer la migdiada mentre intuïu el Tour de France.

Agafeu una cartolina (a poder ser gruixuda), llapis i bisturí (si no en teniu un cuter farà el fet). Penseu un lema o dibuix xulo que us agradi, per que tothom el vegi. Plasmeu-ho a la cartolina i retalleu el contorn tal hi com es pot veure en la foto d’exemple. Aquesta tècnica, dins l’art urbà, és coneguda com a
stencil (plantilla). Només heu de tenir en compte una cosa, no us poden quedar illes mortes dins el dibuix. Tot el perfil ha de quedar tancat.


Un cop fet el treball manual us n’adoneu que els de l’Ajuntament de acaben de posar la zona blava al vostre carrer. O sigui que ara cada cop que vulgueu aparcar davant de casa haureu d’afluixar la mosca. Almenys els dies de cada dia durant l’horari normal de treball. Quins collons i afany recaptatori que tenen aquests de l’Ajuntament!
Com que estem de vacances i encara ens queden estones mortes sortim a esbargir-nos i desfogar-nos amb la canalla i un esprai. Posant de manifest el que molta gent pensa i no gosa escriure. Això sí, sense perdre el punt irònic manresà. MANRES.A. Fent empresa!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jaajajjajajajaj...Saps què et dic...que jo també en faré un tu..Què s'han cregut aquets de l'Ajuntament??Amb el que ens roben cada dia ens podrien habilitar uns quants pisos gratuïtament!!!I no tanta tonteria...

Anònim ha dit...

Ets el nou grillart manres.à!

Nano, et mereixes un monument!

Si l'ajuntament pogués, posaria parquímetre fins i tot als menjadors de casa!

Calidoscopi ha dit...

M'agrada l'estil grillart...

Aveure si als del govern municipal els hi cobren el parkimetre un 20 per cent més alt tal com han fet amb els seus sous