1.10.07

VIDEO-FURTIU: GRILLART


Dins les jornades que organitza l’Ajuntament de Manresa sota el nom de Maleïts cal destacar el happening/performance que organitzarà l’artista-heroi Grillart que projectarà unes gravacions per diferents espais de la ciutat a partir d'avui fins diven dres 5 d'octubre, amb els empleçaments i l’horari sense determinar, intempestius. No us hi esperen.

Des del Manres aplaudim aquesta iniciativa!

4 comentaris:

Calidoscopi ha dit...

Tot i que no ho vaig buscar cap dia no em vaig trobar les projeccions de Grillart anat per carrer! Quina llastima! Tot i que van parlar d'una de les accions al diari Regio7 i vaig veure una mica de que anava.

Interessant vetllada la d'inaguració de Qincidències amb en Pau Riba al claustre de Sant Ignasi. L'exposició tenia punts interessants però se'm va fer curta. Interessant l'explicació a la revista dels inicis i motius de Grillart per fer les seves obres.

Grillart amb la seva obra i el seu misteri, per sort, fa una mica més interessant aquesta ciutat.

Manresa Calidoscopi

Pere Fontanals i Bosch ha dit...

VS!

No he trobat on escriure't. Pren aquest missatge com si fós un mail. He posat un enllaç del meu bloc al teu. De fet, n'he posat alguns. He retallat una imatge del teu bloc per a fer el botó d'enllaç. Mira-t'ho per si no t'agradés.

Per cert, en el enllaç que tens del meu bloc, podries posar-hi "La muntanya russa" en comptes del meu nom?

Gràcies i salut. Pere.

Anònim ha dit...

Gràcies.

Pere de la muntanya russa.

Anònim ha dit...

El Grillart aquest em sembla un guarro de collons. Té feta unes pintades a uns llocs abandonats que si no fos per aquests "garabatos" es conservarien bastant intactes.

He vist coses maques a llocs abandonats com grafitis molt ben treballats peró les pintades d'aquest "senyor" no són res més que vulgars intents de deixar la seva marca per a tot arreu, digne de un pre-adolescent.

Per si em llegeix: al llocs abandonats si s'ecriu algo es fa amb guix i si no en petit en un lloc discret.