1.10.07

LAUREN ANDERSON

Comença la temporada basquetbolística i el Ricoh Manresa torna a l’ACB i ho fa per la porta gran i no ho dic per la bona pretemporada que han fet, ni tant sols pel gran fitxatge, Matt Walsh que va fer 37 punts (9 de 10 en triples) contra l’Akasvayu Girona. Avui estem aquí per parlar de la noticia de l’any a la ciutat de Manresa. I Aquesta noticia només te un nom: Lauren Anderson
.
Us preguntareu d’on ha caigut aquesta preciositat? Doncs com sabreu les palymates mai no estan soles i es que precisament és la xicota del fantàstic jugador Matt Walsh del que abans us parlava. Per cert no se si us n’heu adonat però en Matt porta un ull tatuat al palmell de la mà, que no se si li serveix per tenir més visió de joc dins la pista i punt de mira per encarar la cistella o per controlar els voltors que es repassen la seva noia playboy de dalt a baix.Tot i això el jugador confessa que viu a Manresa juntament amb la playmate i la seva mare que cuida d’ell i li prepara el menjar que més li agrada. Diu que no es considera "juerguista" i promet no posar-se en merders ni baralles durant la seva estada a Manresa.
.
D’altra banda us diré que la senyoreta Andersen va néixer en un poblet de Pennsylvania anomenat Holland i no és la única noia playboy del poble, comparteix l’ofici amb tres veïnes més. Es veu que tenen bon bestiar per aquelles contrades. La noia ha vingut per fer companyia al seu xicot i segons fons oficials pels vols de Nadal vindran unes amiguetes seves per escalfar l’ambient i muntar alguna festeta a la ciutat. Serà el més similar ha estar a la Mansió Playboy sense moure’s de Manresa. Que me’n diueu?
.
En Matt ha aconseguit el que per a molts podria ser un somni. Cobrar un bon sou per fer el que més li agrada mentre la seva xicota, una rossa despampanant se’l mirar des de la grada tot animant-lo. Sembla talment una d’aquelles pel·lícules de dissabte a la tarda que passen per TV3.
Ja ho veuen, la temporada del Ricoh sembla que s’anima a pesar de la punxada que va suposar el partit de presentació contra l’Olimpiakos amb dos tècniques per l’entrenador de l’equip rival i amenaces de retirar els seus homes del terreny de joc si no el deixaven continuar. Sort que el president Piruletes-Vives va posar pau i es va poder restablir el parit sense problemes.
.
I es que amics, al Llumet li ha sortit competència per animar al públic durant les mitges parts i temps morts ja que de ben segur la conilleta Andersen serà el centre de moltes de les mirades dels aficionats Manresans.
.