18.1.08

LOVE OF LESBIAN

Robbert Smith (The Cure) els va seleccionar personalment per telonejar la seva última gira pel país. Us podria inflar el cap amb referències i crítiques sobre els seus LP's i dissertar sobre el canvi idiomàtic que han sofert els seus darrers dos àlbums. Però només us diré una cosa: si us agrada el lesbianisme pop bizarre, aneu-hi!

Lloc: el Sielu
Data: Avui, divendres 18 de Gener a les 23:30.
Preu: 8 €
Per + info a clica aquí

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser brutal, en sèrio.

Per cert, has spamejat amb enganxines el WC del Vermell??!?!? Tio, aixo no és fa!!! Jajaja.

ferran ha dit...

A mi també em van agradar, sobretot els temes de Maniobras de Escapismo. Però el que realment em va soptar, va ser la reacció del públic. Un Sielu gairebé ple! Feia mesos que no ho veia.

Esperem que continuint mantenint el nivell. Les nostres orelles ens ho agraïrant. De moment el mes següent: NISEI

Sobre lo de les spam-pegatines, no puc evitar fer-me una mica d'autobombo i publicitat.

Pensa que són com un segell de garantia. Una pegatina = una estrella Michellen. Per tant crec que els del vermell poden estar orgullosos i fins i tot plantejar-se d'enmarcar-la.

Salut

Anònim ha dit...

brutal??????????????????????????
una taronja sense suc és com una cervesa sense escuma. i els love of lesbian em sembla un grup de pop però sense pebre vermell.és a dir, sense sexe, sense emoció, sense condiment. està clar que si tens certs mitjans que parlen de tu dia i nit smepre acabes recollint algun fruit, ai la nostra...(ràdio)ens té ven venuts.
a sobre van de guais i enrollats, i el public els hi riu totes les gracies. no diré que no té merit el què estant fent pero de ser millor disc de l'any de mondosonoro a no surtir en tot l'any en el rockdelux, hi ha diferencia, de fet em sembla que estan amoninats pel tema ja que no van tallar-se ni un pel a descarregar la seva ràbia!

visca Santi Carrillo!!!!

au macus, vive la music!

ferran ha dit...

Cara'm un manresà "gafa-pasta" que llegeix el ROCKDELUX. M'agrada!

Anònim ha dit...

Això del Rockdelux està molt bé. És una revista tan "fiable" com el mondosonoro, per exemple. I el Carrillo, tan "bon" crític com qualsevol altre.

Molaria saber què és un grup de pop amb pebre vermell, què hi té a veure la nostra (que també té la culpa que no plogui, esclar) i quin problema hi ha a riure les gràcies que es vulguin.