12.1.08

MOKA IS ALIVE!

A principis de l’any passat publicava un article titulat MOKA is DEADque relatava la caiguda d’un dels punts de trobada més cèntrics de la nostra ciutat. El mític bar MOKA tancava la persiana en mig de rumors i llegendes urbanes.
.
Doncs bé he de dir que tal com em va comentar el seu propietari en aquest blog MOKA STILL ALIVE: “No han estat raons econòmiques no hi ha hagut cap negociació ens han fet fora (especulació) i a més hem pagat el beure. Ara estem a un altre lloc (la font de les oques) és un petit bar amb freakies, hippijies, treballadors, etc. en fi, com a tots els bars en els quals hi trobaràs el cor i l'anima de la ciutat. El més important de tot en aquesta vida és el que ens queda ELS RECORDS”

Doncs sí amics, la caseta de les quinieles i aquella barra infinita s’han traslladat a la Font de les Oques (C/ Carrasco i Formiguera, als pisos del Caprabo)

Llarga vida al MOKA, al cambrer amanerat i sobretot a tota la seva clientela.

2 comentaris:

Marc ha dit...

Quan estaven al passeig era el lloc on més em resultava jugar a la loteria, però des de que s'han canviat de lloc no pillo una puta merda!

Anònim ha dit...

un día volviendo de Barcelona y ver de golpe ese agujero un poco más y me da un infarto, no me lo podía creer. Tampoco fue mi centro de ocio, pero es de esos lugares que parece que siempre estarán allí. Pues no. Tampoco el imperio romano aguantó...