10.4.08

PARADA BUS MANRESA (LINIA 4)

Si sou usuaris habituals del transport públic manresà, segurament ja haureu copsat aquesta imatge. Es tracta d'una parada improvisada que algú, amb molt bona voluntat (un dia ja us explicaré qui hi ha radera de tot això, feu-m’hi pensar!) a col·locat a la línea 4 al mig del Carrer Joan XXIII.

Tres cadires d'estils ben variats amb diferents ergonomies, adaptables a tot els públics. En primer lloc, si comencem per la dreta, trobem la típica cadira de plàstic del PRYCA que comprant-ne 3 te'n donen 4, amb recolza braços incorporat. Ideal per a jardins, bars o piscines amb poc pressupost. Al mig tenim la cadira model administratiu. Quatre rodes per anar d'una banda a l'altre sense aixecar-se. Amb altura ajustable i un tapissat sobri. Per últim, a l'esquerra trobem la cadira de cuina anys seixanta. Amb fusta lacada de tons rogencs acabada amb una estructura tubular d'acer convencional, però molt funcional.
Suposo que us haureu fixat amb el detall del candau, oi? A proba de brètols

Em sembla magnífic aquest tipus d'iniciatives, fins i tot no descarto que darrera d'això s'amaga algun tipus de missatge poètic.

2 comentaris:

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Ostres quina parada, potser si que té algún missatge artístic al darrer. Per estrany l'aspecte de la botiga esotèrica que hi ha al costat. No se ben bé que hi fan.

Àlex

Anònim ha dit...

EM SAP MOLT GREU DECEBRE AQUELLES PERSONES QUE ENCARA CREGUIN EN LA POESIA DEL CARRER. LA DONA QUE HA INSTAL.LAT AQUESTA PARADA DE BUS ES DEDICAVA ( ARA JA ESTÀ DENUNCIADA ) A LLOGAR MATALASSOS A 8 O 9 IMMIGRANTS A RAÓ DE 400 EUROS CADASCÚ AL MES.ELS POBRES DORMIEN EN 20 METRES QUADRATS EN EL SUPOSAT LOCAL DE MASSATGES I COSETES VÀRIES QUE TENIA MUNTAT. QUE NO US ENGANYI LA TAPADERA DE LA PARADA DE BUS.US HO DIU UNA PERSONA QUE CONEIX EL TEMA... SI VOLEU MÉS DETALLS ESTARÉ ENCANTADA DE DENUNCIAR PÚBLICAMENT EL CAS ( JA M, HO FAREU SABER )