23.5.08

TOM WAITS AL KURSAAL

Per fi els meus desitjos s’han fet realitat. El rodamon amb la veu més trencada es deixarà veure pel país el proper mes de Juliol.
He demanat en més d’una ocasió que alguna ànima caritativa o un mesenes amb la cartera ben plena, portés a Tom Waits. Vaig insinuar que seria la figura ideal per inaugurar el Kursaal, ja que Mari Santpere (l’artista que el va tancar) ja va traspassar fa uns anys.

El somni és casi complet, llàstima que l’actuació serà al Kursaal de San Sebastià i no al manresà. La cita serà el proper 12 de juliol i els preus de les entrades van de 100 a 125 €. Xavalla, per veure un dels pocs artistes vius que realment valen la pena.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina decepció!
Desprès de 2 dies fora, al obrir la Bagesfera i veure el text d'inici del teu blog: obro el teu post per comentar-te que Tom Waits per mi també és un somni i que demà aniria al Kursal a comprar l’entrada, i em trobo que és a Sant Sebastià. El més bo és que ja havia llegit la noticia i, només el preu de l’entrada ja el vaig trobar prohibitiu si, a més, contes el desplaçament…. que hi farem! un somni menys!

ferran ha dit...

Sempre ens quedarà Barcelona, el proper 14 i 15 de juliol a l'auditori del´fórum. Les entrades, igual que a San Sebastià van de 100 a 125 Ecus.