4.1.09

MANRESA S'ACTIVA

Arranquem l’any i sembla a ser que Manresa s’activa, ja cal que agafeu forces per que el menú és variat i de difícil digestió: Subterranean Kids, hardcore old school per començar bé l’any al Sielu. Bèstia Ferida, la malparlada Lydia Lunch, Veracruz, Surfin Sirles, The Movidas, Au i molts més dins del Gargall09. El festival d’improvisació, soroll i noves músiques que ens preparen la gent del Vermell pel proper març. Una bona escopinada al mig de la cara que costarà d’oblidar. Per intentar pair una mica tot això uns postres lleugers i formals com la programació del Kursaal. Manel (el grup del qual tothom parla), Albert Pla (geni i figura fins la sepultura) i Martirio (Folklòrica!).

Per que després alguns diguin que a Manresa no hi fan res.

* Més informació aquí properament i al myspace dels grups.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot això de l'actual música sorollosa i anàrquica s'incorpora dins del moviment pijopunk, on tothom es veu en cor de cridar consignes antisistema però que amaga un jovent inert subjecte a les variacions d'una moda consumista de cagarros d'"art" alternatiu. Ho diu tot el fet que molts concerts es facin al Vermell, un antro despreciable on es realitzen abortaments gastronòmics i falsetats culturals.
Perdoneu-me... vaig borratxo!

Antoni Roixes ha dit...

caminar per la manresa antigua un dia de gener per la nit, es com mossegar un croissant de xocolata de "la lionesa"... però de boira blanca