17.4.09

EL CANT DELS OCELLS

Cita obligada a la filmoteca per aquells que els agrada el cinema poc convencional, més arriscat i experimental. El cabró de l’Albert Serra fa uns dies va deixar amb un pam de nas a tots els assistents de la primera entrega de premis de l’Acadèmia de Cinema de Catalunya, ja que es va emportar (contra tot pronòstic) els tres premis en que estava nominat, entre ells el de millor film i millor director. Ara ja s’ha convertit en un petit personatge mediàtic, sobretot per les seves declaracions i rajades varies. Des del Manres ja fa temps que li riem les gràcies.


Cinema en estat pur. Tant sols essència, fotografia mil•limètrica, llargs silencis només interromputs per diàlegs surreals, absurds i personatges humans (de debò, Albert Serra no treballa amb actors professionals diu que aquests estan domesticats i prefabricats).


El Cant dels Ocells amb paraules del seu director explica com “ uns Reis Mags que arriben a un lloc, que sembla ser que és el Portal de Betlem, i se’n van”.


Albert Serra: iconoclasta, lliurepensador, punk i molt tocat per la tramuntana, estarà de cos present a la sala per comentar tots els aspectes, dubtes i insults que puguin sorgir després de veure el seu nou film.

Lloc: Teatre Conservatori
Data: 19 d'abril a les 18:30h.
Preu: 5 €
Per + info a clica aquí