13.7.09

(((GARGALL D'ESTIU 09)))

Segon gargall de la temporada. De nou els del Vermell ens volen refrescar amb un nou cicle d’improvisació soroll i noves músiques. El proper dijous dia 16 serà l’aperitiu. Internet 2, un dels triomfadors de la última edició. Freak de pura cepa, tapat amb una cortina de dutxa estampada, clarinet i una catifa en forma de piano connectada a un MacBook. I per acabar el dijous Extraperlo. El grup del moment. Influències directes dels anys 80, foscos i alhora tropicals.
.
El plat fort però, serà el dissabte. De la varietat de grups que transiten per les vies més experimentals, sorolloses i lliures desctacariem: La Orquesta del Caballo Ganador, grup format per onze membres de les bandes més destacades de l’escena. Improvisant a les ordres d’un director que de manera gestual els dicta la no-partitura. Narwhal, veterà de l’escena que ja em pogut veure en diverses ocasions a la ciutat. Homenatges, banda formada per Arnau Sala (Les Aus), Adrián de Alfonso (Veracruz) y Rafa Romero (Au). Els que conegueu els grups d’on provenen els components d’Homenatges us estareu preguntant quin collons d’atemptat poden preparar aquests tres damunt d’un escenari. Per finalitzar aquest menú indigest per alguns i caviar per a d'altres Marroneo Style, dues bateries cara a cara desfasant fins a l’èxtasi.

Lloc: Pati de la Casa Lluvià / Claustre del Museu Comarcal
Data: dijous 16 de Juliol a partir de les 20h / dissabte 18 a partir de les 18h.
Preu: Gratis!!! No se qui ho paga però exigeixo que destinin una part dels meus impostos per financiar-ho.
Per + info a http://www.myspace.com/gargall09

4 comentaris:

onze de l'onze ha dit...

merci company! igualment! i bona feina!

Anònim ha dit...

heu de llegir l´article publicat al regió7 d´avui dilluns,

lamentable, no tinc mala sang, però son uns desgraciats.

http://www.regio7.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009072000_15_37722__Cultures-hores-desafiant-limits

ferran ha dit...

A part dels pocs arguments i la falta de descripció de l'event, en l'article hi apareixen numerosos errors!!!
1) El (((gargall))) d'estiu no va seguir la linea del d'hivern, aquest va ser més (((gargall))) més risc, més soroll, més extrem i radical no apte per aprenents amb la ment tancada
2)Juraria que ni Negro, ni Betunitzer ni Rastrejo ni Morroneo Style van tocar
3) Narwhal un duet?¿?¿?¿¿
Carallot si és el de la foto!!!
4) Si no us interess o no teniu ningú amb nivell per cobrir la noticia contacteu amb algú amb una mica de coneixaments

he dit!

www.manres.blogspot.com

Anònim ha dit...

malgrat el mal gust de la premsa i passant pàgina, el (((G))) ha estat impresionant, poguer tenir a manresa aquest tipus de proposta, em sembla espatarrant. Ara només caldrà esperar a que nevi el proper juliol, o millor una pedregada seca, ben seca, només trauma. Anirem esperant que pugi el nivell del mar i un cop, tots els moderns colgats d´aigua salada, començarem a dir les coses pel seu nom.
Desitjo poguer-hi anar a tots els que facin, fins a quedar-me sord o ple de sort