10.4.10

JOSEP PUNTÍ AQUÍ

No se si avui veurem el partit del mil•lenni, del que si que n’estic segur és que demà veurem el concert de l’any (a Manresa)! Josep Puntí altra hora Adrià i en un altre temps Umpah Pah, farà acte de presència a la nostra ciutat. No se per on començar, segueixo aquest home de fa anys. L’he vist saldar combats per KO, perdre per punts, flaquejant de cames i caure damunt de la lona en un estat etílico-al•lucinogen que ni els músics que l’acompanyaven sabien com reanimar-lo.

Està clar que Puntí és una putaStar. D’ actitud i presència a l’escenari n’hi sobra. De talent en regala. De Tom Waits a Mike Scott del cabaret al Rock and roll. Sorgit de l’huracà gestat per la tramuntana entre quintos Estrella i llibres de butxaca.

Diuen que està motivat, que en te ganes, que tocarà les hores que vulgui. Espero tornar a veure un d’aquells directes on et cauen els collons a terra, se’t queda la cara de tonto i els ulls vidriosos.

Volem un màrtir o desitgem llarga vida a l’artista? Per que Puntí és un ARTISTA (sí, en majúscules!) i molts fantasiegen amb la seva mort. És clar que el dia que es mori TOTS cauran rendits als seus peus i li riuran les gràcies. Fins hi tot molts juraran haver-lo conegut, però per Deu espero que faltin molts anys!

Data: Diumege a les 19:30h (puntuals!)
Preu: Sold out
Per + info aneu aquí

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ha fet un molt bon bolo!!