3.7.10

SOMIATRUITES


Una altra iniciativa per tal de divulgar l’obra d’artistes locals. Ara que ja ens hem quedat pràcticament sense galeries és hora de sortir el carrer!

“El dia 3 de juliol engegarem el motor dels Somiatruites, un projecte que neix amb la voluntat de donar vida o reactivar algunes places del barri vell en poc ús,( plç del Carme, Valldaura, Gispert, i Europa ) i que pretén convertir-se en un mercat-galeria on dissenyadors de moda, gràfics, il•lustradors…en definitiva creadors de productes amb ànima i artesanals, puguin donar a conèixer les seves creacions, en un ambient cultural, proper i quotidià. Pretén habitar les places per potenciar la creació, l'experimentació, la peculiaritat, l' originalitat.

Un esdeveniment on es podrà gaudir d'un mercat de nous creadors, d'activitats i tallers, amb l'actuació en directe d'un Dj's, per tal d'invair també l'espai de creació sonora.

Per poder formar part d’aquest mercat s'obrirà una convocatòria oberta a tothom que hi vulgui participar i reuneixi els requisits, tenint present que hi haurà un nombre limitat de participants i que per tant s'establirà un criteri de selecció previ, per part de la organització.”

Data: Dissabte 3 de juliol de 11:00 - 20:30h
Lloc: Plaça Valldaura
Preu: Gratuït