8.7.10

(((estiu)))


Torna el (((gargall d'estiu))) igual que torna per aquesta època: la calor enganxosa, les cervesses gelades i les faldilles curtes. Pot semblar un tòpic, però aquesta ciutat s'està acostumant als ritmes difícils:

21.00h NO PARFUM Gironella

A mig camí entre el doom i el dark ambient, el duo que dona vida a aquest misteriós projecte ens proposa visitar el Purgatori abans d'hora. Guitarra, samplers, sintetitzadors i d’altres instruments són la base del seu so electrònic, agressiu i infernal, atmosfèric i narcòtic a parts iguals. Sens dubte, una actuació visual i sonora difícil de digerir.

formació: Samuel Mateo + Martí Barcons

22.00hAMINA Manresa/Santpedor

De la unió de dos músics experimentats, un de l´essència del hardcore dels 90 i l´altre de bandes com Plouen Catximbes, sorgeix aquest so rebel, directe de la Nova York dels 80, bruts, impactants i veus amenaçadores on la suggestió esdevé plaer i el plaer tortura instructiva. Efectes, loops i fum de ducados, fan dels Amina un projecte a l´alçada dels mateixos Suicide.

formació: Sergi Fargas + Badreix Tarragó

23.00h TOIA Manresa/Montserrat

El so d´un cornetto barroc, sons marins de cetacis famolencs, els grinyols d´una porta sense greix, la caiguda d´una galleda metàl·lica, cops de martells pneumàtics sobre un cotxe oficial, són els records i les atmosferes que generen la música creada per dos grans artistes del nostre país.

En aquesta ocasió, es nodreixen de les experiències que els ofereix l´improvisació en estat pur, d´un teclat sense pedals i d´un ocell mort per intoxicació.

Formació: Lluís Coll + Jordi Portabella

Data: Ara! Dijous 8 de juliol a les 21h.
Lloc: Casa Lluvià
Preu: Gratuït
+ info a http://www.myspace.com/infogargall