21.8.08

Revoluciona(r)'t

El company del 2N2A aquest cop se m’ha avançat en parlar de revoluciona(r)’t, un nou artista urbà que ha decidit fer remoure les nostres consciències a la ciutat de Manresa. Després del buit que va deixar Grillart, aquest actua utilitzant la tècnica de l’stencil (plantilla) i la típica frase traçada ràpidament amb l’esprai. Amb lemes com “Sumriure és de burros” (li perdonarem la falta d’ortografia) o “Em cremo esperant!!” està clar que el seu missatge no és tant optimista com el de l'insecte grillat. A mi em recorda sobretot per les plantilles dels homes de tratjo, pistoles, avions i càmeres de seguretat; l'obra d'en Banksy ja que tots aquests temes són molt recurrents en la seves pintures.
Veig que cada dia som més els que pensem que una revolució no tant sols és possible si no que probablement s’esdevingui a curt termini. Celebro l’arribada d’aquest nou artista, des del manres seguirem pendents de la seva obra.



Apa tothom al carrer que comença la revoluciona(r)’t.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! Avui tot passejant, he arribat per casualitat al teu bloc. I hi he vist una cosa que m'ha deixat molt encuriosida.
El dibuix que tens a la part inferior de la columna dreta...l'he vist abans a l'ascensor de casa meva!

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Ara que remansa treu el tema, jo aquest dibuix l'he vist amb un ascensor d'un bloc de pisos i a l'ascensor de l'edifici nou de l'ajuntament.

De que es tracta?

Àlex

Joan G. ha dit...

la r em sona a la de PCE (r) però potser no té res a veure i vol dir dos conjugacions de verb alhora.

rosalia ha dit...

Aprofito que parles d'ortografia.
Si visites el meu bloc: tinc una cosa per tu!