18.8.10

MAS DE LO MISMO


Correaigua, la pubilla i l’hereu, balls d’orquestra, trobada de puntaires, castell de focs, competicions de tir, diada castellera, cercavila, sardanes, correfoc...lo de cada any. Sí, però estrenyent-nos el cinturo que el forn no està per llonguets o sigui que amb més participació d’entitats i artistes locals. Pel que fa als concerts: No Glory (27/08), Antonio el Remendao i Joan Enrea fent “Canciones y Reversiones”, Clepton, Boggie Dreams i Dr. Calypso (28/09), Yanwn i The Pepper Pots (29/08); és el més destacat d’enguany.

La Festa Major Alternativa, que aquest any reivindica la lluita dels pobles oprimits d’arreu, arranca amb el seu típic Sopar i Karaoke Popular i l’actuació de Ninja Pastori (Gran Nom!) versionan sintonies de dibuixos animats i sèries d’altres temps (25/08). També la Cosa es Mostra Crew i Arma X escopiran les seves rimes (26/08) però com sempre la programació forta se la reserven pel cap de setmana: At Versaris & Asstrio (27/08). Hystersis of Anger, Estricalla i Macarrada (28/08). I completant el cartell: Le Comptoir des Fous i Dj J.U.C.A (29/08). Seguint amb la moda del Sonar Kids i el miniprimavera aquest any també Festa Major Alternativa Infantil pels més petits de la casa.

Podeu consultar el programa oficial a: http://www.lafestamajor.cat/web/images/Festa%20Major.pdf

Per saber més de la FM Alternativa 2010 aneu a: http://fmamanresa.org/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment és una mica trista la festa major. Voleeeeem múúúúúúúúúsicaaaaa

Anònim ha dit...

l'oficial, vull dir, l'alternativa segueix la seva línia i porta grups més internacionals i variats i interessants que no pas l'ajuntament...