29.10.10

PERE

Habemus sala! El que l’ajuntament no ha aconseguit en aquests darrers anys ho han fet possible dues empreses privades com Propaganda pel Fet i els estudis Kay, això sí amb l’aportació de 240.000 € que l’ajuntament s’ha compromès a aportar (per quan de temps?). En fi, els aspectes político-econòmics me la bufen.


Tampoc m’importen els watts, bits, mics, xips i totes les especificacions tècniques de les que disposa la sala Stroika. El que realment importa, és que ja podem gaudir d’un altre espai a la ciutat on veure música en directe, perdre el senderi, empaitar pubilles i beure’ns totes les existències d’aromes de Montserrat.

Hi ha molta expectació, o això m’agradaria pensar, del que els de l’Stroika ens portaran en els següents mesos. De moment analitzant el cartell se’ls veu el llautó propagandístic. Però, tot i així, ja hi ha coses que paguen la pena. Demà mateix els mítics Skatalà, reviuran tot allò que van ser fa deu anys enrere. També tornaran els KOP i a finals d’any The New Raemon amb en Joan Colomo.
Tot plegat ho trobareu més ben explicat a: http://stroika.cat/

Cosmonautes, mestres escaquistes i matrioskes ja teniu una excusa més per refrescar la gargamella. Nasdrovia